aDs

aluan

Followers

Sunday, November 28, 2010

Penumpang diraba kerana pelapik seluar dalam

SEORANG wanita menjalani pemeriksaan badan di sebuah lapangan terbang di AS

NEW YORK – Seorang penumpang wanita mendakwa dia trauma selepas tangan-tangan kasar beberapa pegawai Pentadbiran Keselamatan Pengangkutan (TSA) meraba bahagian sulitnya ketika menjalani pemeriksaan badan di sebuah lapangan terbang di Amerika Syarikat (AS), lapor sebuah akhbar semalam.
Peraturan di AS yang dikuatkuasakan oleh TSA mewajibkan setiap penumpang menjalani pemeriksaan mesin imbasan sinar-X yang ‘membogelkan’ mereka bagi mengesan senjata dan bahan letupan tersembunyi sebelum dibenarkan menaiki pesawat.
Wanita itu yang enggan identitinya didedahkan memberitahu, dia diarah menjalani pemeriksaan badan setelah mesin pengimbas sinar-X di lapangan terbang berkenaan mengesan pelapik seluar dalam yang dipakainya sebagai mencurigakan baru-baru ini.
“Saya menangis selepas itu kerana ia mengembalikan memori tragis serangan seks yang berlaku ke atas diri saya beberapa tahun lalu,” katan wanita itu. – Agensi (Kosmo)

3 comments:

  1. Kerja gila....klu aku pun trauma...senang2 nak raba org.... pegawai wanita kan ada...kenapa mesti lelaki.... saja nak ambil kesempatan....

    ReplyDelete
  2. i'm promoting ur blog here http://ummu-sumayyah.blogspot.com/2010/11/say-hi-to-new-bloggers.html

    ReplyDelete
  3. hahahaha...aku nak apply la jawatan ni..... sori jgn mare semua...gurau aje......

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

heratBeat